Hvis du har en FHA lån, kan din pant forsikring være en mulighed for at bringe betalinger aktuelle. Kontakte din långiver for at lære, hvis du er berettiget til en udbetaling fra denne fond. Du skal lære om de gældende krav i din tilstand. Det er også meget vigtigt, at du er i stand til at genoptage regelmæssige og rettidige betalinger, når din pant betaling er blevet bragt aktuelle. Det kan være meget bekymrende, når du er et pant betaling bag. Hvis du ikke har en FHA lån har du stadig muligheder for at hjælpe dig med at navigere denne finansielle krise.
Tale med udbyderen af realkredit
Gøre et møde for at tale med nogen i kontrol over din pant konto. Ikke Diskuter det over telefon. De er mere tilbøjelige til at være forståelse for din situation, hvis du behandler dem ansigt til ansigt. Forklare omstændighederne ved hvordan du blev en betaling bag med dit realkreditlån. Gå forberedt, at tage med dig skrevet detaljer af din indkomst og regelmæssig udgående betalinger. Fortælle dem, hvor meget ekstra du har råd til at betale og spørge, om det er muligt at tilføje et ekstra beløb til din nuværende pant betaling, indtil restancerne er fanget. Din pant udbyder bør ikke virkelig ønsker at tage taget fra over dit hoved for en forpasset betaling, og så burde være villig til at komme til enighed med dig som en enkeltstående arrangement.
Kreditkort
Er det muligt – og nødvendig – at gøre denne betaling via kreditkort? Tænke grundigt over dette. Det kan få dig ud af umiddelbar fare med udbyderen af realkredit, men med hvilke omkostninger langsigtede ekstra renter? Den sidste ting du ønsker at lave er skabe en større økonomiske rod. Hvis du har lidt kredit, og tilbagebetalingen vil ikke gøre dig meget værre ud mens du tilbagebetale beløbet, så det er noget, du måske ønsker at overveje for at beskytte dit hjem.
Refinansiere dit hjem
Dette kan synes en smule drastisk for kun at være én betaling bag med dit realkreditlån, men hvis du har egenkapital i din ejendom, Refinansiering dit hjem kan hjælpe din husstand finanser ved at tilbyde dig mulighed for at konsolidere din gæld samt gøre restancer forsvinde. Dette er én måde at bruge din sikkerhedsstillelse til at hjælpe dig med at komme ud af gælden, men det er en du skal udforske omhyggeligt før du tilmelder enhver papirer.
For eksempel ved refinansiering dit hjem, er du tager nogen risici med hensyn til ejerskab af din ejendom? Er der nogen ekstra klausuler om den foreslåede nye kontrakt, som ikke findes på den oprindelige? Hvad er konsekvenserne med hensyn til renter? Det kunne være at det rent faktisk virker i din favør, og dit nye realkreditlån vil blive genstand for en lavere rente end din eksisterende. www.super-mortgages.com/Get-Out-of-Debt er en oplysende kilde til at se på, bør du har brug for flere tips om refinansiering.
Du skal også vide, hvad ekstra gebyrer du vil pådrage sig ved refinansiering dit hjem. For eksempel, hvad advokatomkostninger vil være påkrævet, og er du ansvarlig for dem? Hvad med værdiansættelsen gebyr for at få en person ud at værdsætte din ejendom? Dette er en vigtig ting at overveje, fordi du kan opleve, at din ejendom ikke har nok egenkapital til at gøre refinansiering det værd i den nuværende økonomi, men du skal stadig betale det gebyr, værdiansættelse, som vil svække den nuværende pengestrøm yderligere.
Når Refinansiering dit hjem Sørg for du shoppe rundt og finde ud af hvad tilbud de forskellige realkreditlån udbydere tilbyder. Der er mange, der vil tilbyde gode tilbud til første gang købere, men de opvejes dette ved at have højere satser for refinancers. På den anden side er der realkreditlån udbydere, der vil annoncere sig selv som de mennesker, der kan vise dig hvordan du får ud af gælden ved refinansiering dit hjem, og vil give særlige tilbud at reducere renten på det første år eller deromkring du tilbagebetaler den nye realkreditlån. Endnu andre udbydere kan tilbyde dig en gratis pakke for at overføre dit realkreditlån til deres virksomhed – dette kunne omfatte værdiansættelse og juridiske gebyrer – du bliver nødt til at undersøge præcis, hvad dette omfatter og om der er nogen koste skjulte der indgår ikke i deres pakke . Så du vil nødt til at se, hvis pakken er mere værd end de penge, du vil gemme ved hjælp af en pant-udbyder, der giver dig en lavere sats på dit realkreditlån renter for en begrænset periode – og dem, der tilbyder lavere renteudgifter, du skal finde ud af, hvad der vil ske når satserne, der er rejst i slutningen af perioden “bryllupsrejse”, er de hævet til et højere end normal sats at kompensere for de finansielle bryde dig havde fra starten? Altid holde på hvorfor det er du faktisk Refinansiering dit hjem, gæld eliminering og konsolidering, og selv om du vil ende med en bedre finansielle billede nu, du nødt til at sikre, at det forbliver sådan, indtil pantet er tilbagebetalt.
En anden ting du skal forhøre sig om, når først nærme sig enhver pant udbyder om refinansiering er, om de vil acceptere dit nuværende kreditværdighed. Hvis du har nogen udestående gæld med din nuværende mortgage leverandør, kan dette gå imod dig som de selskaber, du nærmer dig nu vil mere end sandsynligt anmode om en henvisning fra dem. Hvis du har været altid til tiden med dine betalinger før denne nuværende situation, der opstår, er det muligt, at de måtte bøje deres regler på grund af de omstændigheder, hvorunder restancerne opstod. Men hvis du har haft problemer i fortiden, det vil gå imod dig og kan resultere i dem drejning ned din anmodning om at refinansiere med deres virksomhed. Enhver anden gældsproblemer du har i øjeblikket eller tidligere, kan også score mod dig så sørg for du er helt ærlig på det første møde som dette kunne spare en masse tid i det lange løb.
Andre indstillinger
Med kun ét pant betaling i restance bør du kunne lykkes at få økonomisk stabile på en af ovenstående muligheder. Hvis din situation kræver flere ekstra finanser, og du har brug at frigøre mere kapital, kan det imidlertid være, at du skal overveje at sælge dit hjem og enten købe en, der ikke vil have sådan en høj pant eller leje en. For en person, der i øjeblikket ejer deres hjem, leje aldrig synes attraktivt, men der er steder hvor du kan leje til at eje ejendom. Dette kan være et alternativ til leje som du kunne overveje.
Endelig
Den vigtigste ting at gøre er at sortere det, straks du indse, der er et problem. Dit hjem er noget du skal beskytte, og eventuelle restancer på pant kan have ødelæggende konsekvenser, medmindre du er proaktiv i løsningen af det. Gøre status over din økonomiske situation, overveje dine muligheder og derefter tage den, der vil hjælpe dig med at få tilbage på dine fødder igen.