Når du har indstillet din første stop tab, valgt din metode til beregning af din trailing stop tab, og gennemført alle dine penge forvaltningsregler, er der en sidste ting du skal gøre; Du bør begynde at tilbage teste dit system.
Med ud tilbage test du vil blive ledet i den rigtige retning, men du vil ikke vide hvad de kan forvente fra dit system. Back test vil også give dig selvtillid til at holde ud når du begynder at opleve en tvivl om, at enhver erhvervsdrivende står over for på et tidspunkt.
Test af systemet er ved at anvende de regler og betingelser for systemet til børsnoteringer historiske marked. Dette er dog kun muligt, hvis du handel med et system, der er helt mekanisk og kræver ikke nogen menneskelige input til at placere handlerne. Hvordan kan du vide, om dit system er helt mekanisk til tilbage test? Kan du tage ned din handel plan, sæt af regler og retningslinjer, som du følger, og hånd der over til en anden, der kunne derefter handel det samme system og modtager de samme resultater, som hvis de omhyggeligt fulgt systemet?
Hvis du kan gøre dette, har du en mekanisk system, der er klar til tilbage afprøvning. Hvis du ikke kan, skal du kigge på at gennemføre en fuldstændig mekanisk system. Måske er en af de sværeste dele i enhver handelssystem at have tillid til at holde fast i dit system. I virkeligheden, tvinger en mekanisk system næsten dig til at træffe beslutninger, der er i direkte modstrid med hvad din mavefornemmelse kan fortælle dig at gøre.
Husk, vores mavefornemmelse fortæller os vi skal holde at miste lagre, indtil de komme til omsætningsnulpunktet, og vores mavefornemmelse ville fortælle os at sælge aktier, så snart vi er en lille smule i overskud. Naturligvis, en mekanisk system går imod disse menneskelige tendenser, og det er en af grundene til det er psykologisk vanskeligt at handel. Men tilbage prøvning en mekanisk system, vil fortælle hvis du det din plan fungerer eller ej.
Mens tilbage test ikke vil fortælle dig, med 100% nøjagtighed hvad rentabiliteten af dit system vil være, når du begynde at handle med det, vil det give dig en meget god fornemmelse af, hvad du kan forvente. Alle priser er drevet af de samme to faktorer, udbud og efterspørgsel, i nutiden og i fortiden. Så, selvom prisbevægelser aldrig vil være nøjagtig den samme, i dine tilbage test vil du se mønstre og lignende bevægelser, der dukker op over tid. Med tilbage test kan du opdage hvordan profitable du systemet forventes at være, og hvor ofte du er tilbøjelige til at have et tab i stedet for et overskud.
Tilbage test af systemet over forskellige markedsvilkår, kan det være rimeligt at drage paralleller til ydeevnen af dit system historisk til dens ydeevne, handel det i realtid. At vide dette, på grund af tilbage test, vil gøre det meget lettere at holde sig til dit system, og det overskud du kan realistisk skyrocket.