Rosalind ønsker at dele sin inspirerende poesi med et bredere samfund. AK, bor fattige Rosalind i en fjerntliggende by.

Jonathan er en grafiker, der bosatte sig i en bjerget udvej samfund, efter han forlod college. Han ville gerne starte en virksomhed, grafik i denne nye placering men kontorlokaler i lokale bygninger er alt for dyrt og hans sparsomme reklamebudget ville tiltrække nok kunder til at komme i gang.

Merle var en sekretær på et kollegium i mange år. Hun trak sig tilbage for nylig. Hun savner samspil med eleverne. Og tilbringer sin tid på at surfe på internettet. Hun har en idé til at starte en virksomhed matchende studerende med andre studerende i hendes samfund, der søger for at dele boliger. Og mener, at internettet ville være en perfekt avenue at nå til dem og tiltrække kunder.

Hvad har de til fælles?

De skal nå et bredere publikum.

De har et produkt eller en tjeneste at sælge.

De har et talent for at fremme.

Deres midler er meget begrænsede.

Hvis du kan relatere til et par af ovenstående og besvarede “Ja” det lyder nøjagtigt som mig!

Nå, du har brug for en hjemmeside!

Takket være moderne teknologi tilbyder hurtige udvikling af internettet, computere og perifert udstyr, internettet individer en avenue billigt marked, fremme eller sælge et produkt, service eller virksomhed. Folk over hele verden vil have øjeblikkelig 24 timers adgang til din hjemmeside.

Faktisk kan enhver med en internetforbindelse og et par basale computerfærdigheder nemt opbygge en hjemmeside gratis eller meget billigt.

Så hvad venter du?

At have en hjemmeside er en praktisk og omkostningseffektiv måde at markedsføre din virksomhed og nå ud til et større kundeunderlag. Når det blev anset for at have en forretning på internettet var ud af nå til den gennemsnitlige person. Der er helt sikkert ikke længere sandt! Gøre det dit mål at opbygge en hjemmeside her og nu!

BB Lee er redaktør/udgiver af SmallBizBits hjem baseret

Nyhedsbrev. Abonner nu og modtage en gratis e-bog!

Besøg