Lydbøger er en fantastisk måde for børn at lære og øve avancerede lyttefærdigheder på. Med de mange titler, der er tilgængelige i dag, behøver forældre ikke at føle sig overvældede, når de forsøger at vælge, hvilke titler der er bedst for deres barn. Det er bedst at kigge efter titler, der er alderssvarende, involverer godt sprog, er skrevet af forfattere, der er kvalificerede fagfolk inden for deres områder og har originalt indhold. Følgende er nogle forslag til gode bøger til lydbøger til børn.

Lingokids anbefaler: favorit lydbøger til børn! I vores liste over tidlige kapitel bøger for børn, har Lingokid valgt “Goodnight Moon” af Margret Wise Brown. Denne bog giver en glimrende introduktion til en verden af lydbøger og vigtigheden af at lytte til dem. Der er en meget sød historie, efterfulgt af fire spændende korte kapitler. “Godnatmåne” anbefales til børn i alderen tre og op, fordi den er fuld af humor og indeholder smukke illustrationer.

Humble Bundle til børn indeholder otte forskellige lydbøger til børn, herunder “Big Feet”, “The Great Big Book” af Michael Connelly, “Losing Your Dog”, “Poodle Hat”, “Narnia” og “The Best Things in Life”. Pakken indeholder hele Tale Against A Machine, fortalt af ingen ringere end Ben Stiller. Hver lydbog er cirka 2 timer og ti minutter lang, så dette vil være et perfekt valg for forældre, der ønsker at hjælpe deres børn praksis gode lyttefærdigheder, mens du nyder en dejlig læse. Fortællingerne er ekstremt underholdende, og den overordnede tone i lydbøgerne til børn er munter og sjov. Selvom det er let for yngre børn at samle op på den voksnes sarkasme, vil de ikke have for mange problemer i forbindelse med historierne, fordi stemmerne er meget bløde og lette.

Et andet godt træk ved “The Humble Bundle for Kids” er, at bøgerne er opført alfabetisk af titlen med podcast. Dette gør det utroligt nemt for børn at finde den historie, de vil høre, uanset hvilket afsnit det kommer fra. Ud over at være i stand til at finde den rigtige lydbog til hver bog, vil børnene også opdage, at bonusbillederne er virkelig sjove og er sikker på at gøre læsning til en sjovere oplevelse. De bedste lydbøger til børn er dem, der er fulde af lyse farver, spændende historier og lektioner, der er godt præsenteret.

“The Humble Bundle for Kids” indeholder også en komplet cast lydbog; den fulde stemmer af “The Mask” af Eric Carle, “The Bad Moon” af Jeff Philips, “The Heart Mender” af Kevin Dunn, og “The Princess Diaries” af Colleen Smith. Disse sidste tre titler er blandt mine foretrukne, der blev præsenteret i “The Humble Bundle For Kids”, da de alle er interessante, lette historier, der vil holde børnene underholdt. Derudover blev alle tre af disse lydbøger udgivet på samme tid, hvilket gjorde dem til den perfekte kombination for forældre. Det er sjældent at finde en børnebog med hele rollebesætningen optagelse, men dette er absolut en af disse tilfælde.

Den sidste lydbog i “The Humble Bundle For Kids”-serien er den meget korte “The Boy Called Home”. Denne titel er elleve minutter lang, og den blev fortalt af ingen ringere end Christopher Walken! Mens jeg læste gennem historien, fandt jeg mig selv griner højt en hel del, på grund af hvor sjovt det var, og hvor hensigtsmæssigt det var for sådan en ung alder. Samlet set var denne samling af første bog lydbøger til børn en fantastisk måde at introducere verden til nogle af de bedste børns forfattere, som vi har her i Amerika i dag.