I begyndelsen af halvfemserne subprime-lån tegnede sig for omkring fem procent af alle realkreditlån. I dag består subprime realkreditlån lån sektor af mere end tyve procent af realkreditmarkedet. Med denne eksplosion af subprime realkreditinstitutterne og mæglere er det vigtigt at vide hvad man skal kigge efter, når du vælger din långiver. Ikke blot vil du være sikker på at du får den bedste deal muligt for din subprime realkreditlån, du også ønsker at vide, hvordan at undgå ofre for en aggressiv långiver.
Hvad gør en person en kandidat til et subprime realkreditlån? Dårlig kredit er den dominerende årsag, men der er andre. Svingende indkomst og selv slags ejendom der købes kan også nødvendiggøre en utraditionel realkreditlån. Hvis din unikke situation kræver en subprime realkreditlån gør følgende, når du vælger din lån agent eller mægler.
Ved dit kredithistorie, især din FICO score. En score lavere end 620 betyder generelt, at du vil blive tilbudt en subprime realkreditlån. Tag ikke for givet, at du skal søge en subprime realkreditlån. Spørge, hvad produkter er tilgængelige for dig. Også, skal du sørge for din beskæftigelse, indtægter og betaling historie lettilgængelige.
Må ikke antage, at få den laveste rente også betyder du får de bedste lån. De fleste subprime realkreditlån vil være to procentpoint højere end en konventionel lån og kan have yderligere gebyrer. Alle de potentielle subprime realkreditinstitutterne skal indsende deres lån pakker til dig skriftligt. Tage tid til omhyggeligt analysere alle pant tilbud. Sammenlign ikke kun renter, men også gebyrer du debiteres.
Være på vagt over for forudbetaling sanktioner. En subprime realkreditlån er et middel til at reparere din kredit eller at reagere på en bestemt ansøger situation og som regel er en kortsigtet løsning. Heftig forudbetaling sanktioner kan låse dig ind i en subprime realkreditlån for en længere periode end nødvendigt eller få dig til at betale en betydelig pris for refinansiering til en konventionel pant på et senere tidspunkt. Du kan have til at acceptere en form for forudbetaling straf men forhandle med de forskellige långivere at sikre du har den mindst byrdefulde sanktion muligt.
Selv om du er på udkig efter en subprime realkreditlån långiver har du stadig mange muligheder. Efter sammenligner lån tilbud fra forskellige långivere, forhandle vilkår. Føle ikke, at en långiver gør dig en tjeneste ved at tilbyde dig en subprime realkreditlån. Mange gange den kompensation en långiver modtager for en subprime realkreditlån er større end det, der er modtaget for en konventionel pant.
De fleste subprime realkreditlån långivere er ærlig og ansvarlig forretningsfolk. Stadig, regulering af subprime lån varierer meget, og du skal passe på ikke at blive offer for en aggressiv långiver.
1. må ikke besvare telefon eller direct mail tilbud fra subprime realkreditinstitutterne. Gøre din egen forskning. Better Business Bureau, telefonbogen og internettet er alle gode ressourcer. Bede venner om henvisninger.
2. må ikke tillade dig selv at blive presset. Indhent tilbud skriftligt og bruge masser af tid til at sammenligne dem.
3. ikke underskrive alle dokumenter, der har tomme mellemrum eller forkerte datoer.
4. Vær overbevist om at puste din indkomst eller netto værd.
5. må ikke springe læsning enhver del af din lån dokumenter, fordi din långiver fortæller dig, “del ikke er vigtigt”.
Vælge en subprime realkreditlån långiver er ligesom alle andre køb. Desto større viden du har og de mere forskning og analyse du gøre, jo bedre bliver din beslutning.