Shopping for et lån er meget lig at finde et nyt hjem til at købe. Da de begge er vigtige økonomiske beslutninger, kræver det mere end på udkig efter den bedste eller den letteste personlige lån til at kvalificere. Før du vælger for at tage et personligt lån der er et par forbruger smart – personlige lån strategier kan overveje at vedtage. Brug følgende strategier til at finjustere din personlige lån beslutning.

1. Kend din kreditværdighed

Kreditvurderinger kvalificere lån godkendelse. Forstå, hvordan din kreditværdighed vil hjælpe en person er berettiget til, afhængigt af en kredit score, der er specifikke personlige lån, der gælder for din situation. For eksempel visse långivere specialiserer sig i udvide subprime finansiering. (Sub-prime lån bære en højere rente).

2. organisere finansielle dokumenter

For lån shopper har behov for et personligt lån eller gæld konsolidering lån, kan visse personlige finansielle dokumenter være behov for godkendelse. Generelt, låneinstitutter anmodning følgende poster:

W-2 erklæringer fra de seneste to år

Federal skat afkast fra de foregående to år,

Investeringer og investeringsforening dokumenter

Aktuelle og de seneste lønseddel stubbe, d

Poster, der viser andre finansielle kilder (2nd job, provisioner, renter udbytte, bonusser)

Child support eller hustrubidrag dokumentation

Hjem og køretøj titler

Alle andre aktiver

3. Kend dine aktiver

Før du begynder at shopping for et lån, er forståelse, hvor du står det første skridt at tage. Det første spørgsmål af overvejelse indebærer, hvor meget du har råd til lån. Tilføje op din sikkerhed. For eksempel, hvis du har et hjem, bil og forsikrede smykker, disse elementer er vurderer for at godkende eller beregne et lån.

Afgøre, hvor meget du skal låne

Gennemse de nuværende renter, du betaler.

Analysere, hvor meget lånet betaling du har råd til.

Husk at budget din konsolidering lån med et pusterum eller spillerum. Det vil forhindre dig i ofre over udvidelse privatøkonomi – igen.

Endnu et vigtigt skridt til at medtage i din gæld beregning er at tally alle aktuelle regningen forpligtelser: bolig omkostninger, kreditkort gæld, børnebidrag, bil noter, underholdsbidrag eller studerende lån. Långivere mener, at 36 procent af en persons gæld bør tegner sig for 36 procent af en låntager før skat indtægter.

4. forskning forskellige personlige låneprodukter

Da personlige lån kommer i en række forskellige smagsvarianter, kan forske forskellige produkter hjælpe dig med at finde et lån tilpasses til din specifikke finansielle situation. For at opnå en bedre forståelse af divergerende udlån produkt vilkår varierer, anmeld ordlister og ofte stillede spørgsmål (FAQs).

Forskellige klassifikationer af personlige lån

Gæld konsolidering lån gøre det muligt for låntageren at refinansiere eller omorganisere gæld.

Realkredit-lån til at købe ejendom

Mortgage refinansiering-et lån, hvor boligejer låner penge mod egenkapitalen af deres ejendom til at betale regninger, ansøge om en lavere renter prioritetslån (pant refis-er fradragsberettigede).

Lånekapital – er kreditlinjer, der kan tages på et hjem med ud der påvirker situationen af pantet. (Afhængigt af betingelserne i den finansielle institution, equity lån-er normalt fradragsberettiget).

Personlige lån – er alle muligheder du nødt til at låne penge, og gøre en månedlig betaling, indtil du er ud af gælden.

Sikret personlige lån – er ideelle for forbrugeren med sikkerhed (i eksemplet: hjem, fast ejendom og visse speciale rekreative køretøjer kan anvendes som sikkerhed).

Usikrede konsolidering lån-er en personlig finansiel løsning for forbrugerne, der ikke har aktiver eller egen fast ejendom.

Fordele kontra ulemperne ved sikrede og usikrede personlige lån

Sikret personlige lån

Fordel:

Lavere rente på lånet

Lette i låne penge

Mindre månedlige betalinger

Ulempe:

Længere tilbagebetalingsbetingelser

Risikofaktor involveret i at miste ejendom

Usikrede personlige lån

Fordel:

Ingen risiko i taber aktiver

Kondenseret betalingsbetingelser

Ulempe:

Højere månedlige betalinger

Heftig renter

5. Søg efter et personligt lån

At vælge den perfekte långiver kræver shoppe rundt med forskellige långivere. At opnå citater af udlån produkter til rådighed for din finansielle kundeemner vil gøre det muligt for dig at lave den bedste personlige lån beslutning. Husk at stille spørgsmål om sanktioner, gebyrer og omkostninger for at få lån godkendelse.

6. Vælg en långiver

Det endelige skridt til at opnå gældssanering starter med udvælgelsen af en respekteret långiver. Selv om valget kan være en smule udfordrende, overveje vilkårene og risiko faktorer involveret med hver mulighed for personlige lån. Husk, bare fordi et personligt lån kommer med en ultra lav rente lån – betyder ikke, at det er de bedste lån.

De fire trin for gæld konsolidering lån omfatter følgende:

Ansøger om lånet

Lån godkendelse

Ændre dit budget som gæld er betalt ud

Undgå at hensætte mere gæld under konsolidering lån proces

© Selectbanks.se. Alle rettigheder forbeholdes.